service

Laat jouw pelletkachel jaarlijks onderhouden voor een correcte werking. Wil je zeker zijn van een lange levens- duur van jouw pelletkachel? Dan kun je het beste een onderhoudsovereenkomst afsluiten. De meeste kwaliteit merken pelletkachels verplichten het overigens ook om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten.

Garantie

Bovendien om aanspraak te kunnen maken op garantie van jouw pelletkachel dien je te allen tijde aan te kunnen tonen dat jouw pelletkachel periodiek (jaarlijks) wordt onderhouden door een erkend bedrijf en conform de fabrieksvoorschriften.

Al onze monteurs van pelletkachelspecialist hebben een interne opleiding gehad en worden jaarlijks bijgeschoold door technische medewerkers van diverse merken. Op deze manier weten wij exact hoe jouw pelletkachel functioneert. Als je een pelletkachel onderhoudsovereenkomst afsluit, ben je dus verzekerd van een correcte werking van jouw pelletkachel.

Goed onderhoud is specialistenwerk, niet alleen wordt de levensduur van jouw pelletkachel verlengd, ook verbruikt een goed onderhouden pelletkachel minder brandstof en is daarom beter voor het milieu.

Voor een vast bedrag van € 175,- per jaar ben je verzekerd van ongestoord warmtegenot. Een pelletkachel onderhoudsovereenkomst bestaat uit:

•   Reinigen van kachel en binnenwerk
•   Reinigen van het volledige rookkanaal
•   Reinigen van ventilatoren
•   Reinigen van in- en uitlaatkanalen
•   Controleren en bijstellen van technisch systeem ( indien nodig )
•   Gratis update van software

Storingen (indien men geen onderhoudsovereenkomst heeft) In geval van storing brengen wij de volgende kosten in rekening:

•   € 225,- inclusief het jaarlijkse onderhoudscontract ( € 50,00 toeslag op het onderhoudscontract)
•   € 120,- voor alleen de storing (uitgaande van één service-uur; indien de storing complex is en meer tijd in beslag neemt, rekenen wij €15,- per kwartier extra naast de € 120.00)


Als het gaat om een hoofdverwarming zullen we de urgentie beoordelen en zo nodig binnen 24 uur ter plaatse zijn. Indien de storing in het weekend moet worden verholpen, zullen wij een weekendtoeslag van € 75,- in rekening brengen. Mocht de storing het gevolg zijn van slecht onderhoud door de klant dan zullen wij het onderhoud uiteraard ook direct uitvoeren en dit in rekening brengen. Indien geen onderhoudscontract is afgesloten en er wordt verzocht om een storing te verhelpen zal naast € 75,- voorrijkosten en het uurtarief van minimaal € 60.00, ook een onderhoudscontract in rekening worden gebracht. ( Prijzen zijn geldig t/m 31 december 2019 en exclusief onderdelen )

Wij zijn de pelletkachel specialist van Nederland. Pelletkachelspecialist.nl staat garant voor goede service en onderhoud. Door onze jarenlange expertise hebben we alle technische knowhow in huis. Pelletkachelspecialist werkt enkel samen gerenommeerde en betrouwbare merken die gebruikmaken van hoogwaardige materialen. Als je kiest pelletkachelspecialist, kies je voor kwaliteit en zekerheid.

contact

Stuur ons een bericht

×
?

Klantenservice:

tel. 0475 - 79 98 01

ma t/m vr 8u - 17u