reparatie

De pelletkachelspecialist is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van jouw pelletkachel. Wij hebben ervaring met verschillende merken pelletkachels en onze monteurs hebben hiervoor ook de bijbehorende trainingen gevolgd.

Onderhoud


Om een goede werking van jouw pelletkachelkachel te waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Een niet optimaal werkende of een defecte pelletkachel is niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. Veiligheid boven alles.

Wij checken eerst de gehele pelletkachel om vervolgens met jou te bespreken welk defect de pelletkachel heeft of waar onderhoud uitgevoerd moet worden. Hierdoor kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Onderhoud, reparatie werkzaamheden en service bieden we alleen op pelletkachels/ketels die ook bij ons zijn gekocht én door ons zijn geïnstalleerd. Het heeft niets te maken met onwil, maar pure noodzaak. De wetgeving dwingt ons hiertoe. Nadat wij aan de pelletkachel ‘gesleuteld’ hebben, worden wij verantwoordelijk voor de hele installatie. Wij willen niet verantwoordelijk worden voor het werk van een ander.

Belangrijk, gebruik altijd de juiste pellets. De kwaliteit van pellets heeft een grote invloed op het rendement en de levensduur van de pelletkachel. Het is belangrijk om houtpellets aan te schaffen die geproduceerd zijn volgens de EN- en DIN plus norm, hierdoor ben je ervan verzekerd dat de juiste grondstof is gebruikt en dat de houtpellets van goede kwaliteit zijn.

contact

Stuur ons een bericht

×
?

Klantenservice:

tel. 0475 - 79 98 01

ma t/m vr 8u - 17u