Installatie

Pelletkachelspecialist werkt enkel samen met gerenommeerde en betrouwbare merken die gebruikmaken van hoogwaardige materialen. Met pelletkachelspecialist kies je voor kwaliteit en zekerheid.

Aansluiting

Pelletkachelspecialist zorgt altijd dat jouw pelletkachel perfect wordt aangesloten.
Onze installateurs hebben alle kennis, zijn op de hoogte van de wet en regelgevingen en zijn volledig gecertificeerd. Wij zijn de specialist in het plaatsen, installeren en onderhouden van pelletkachels. Installeer je de pelletkachel zelf, dan kan dat gevolgen hebben voor de garantie en verzekering, maar ook voor het wooncomfort, gezondheid én uw veiligheid.

Installatie

De installatie van een pelletkachel kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat vooraf goed gekeken wordt wat voor jou de beste manier is. Een pelletkachel moet ingesteld worden op de afmeting van de ruimte, de afvoerpijp, aanvoer van schone lucht en het soort pellets. Elke situatie kan anders zijn, daarom is er nooit sprake van een standaard pelletkachel installatie. Alles gebeurt conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Dat voorkomt problemen achteraf.

Rookgaskanaal

Ook het rookgaskanaal moet aangesloten worden volgens bepaalde geldende normen en richtlijnen. Het rookgaskanaal moet bovendien de juiste diameter hebben, dat zorgt voor een minder verbruik en een veilige afvoer van de rookgassen. Een goed rookgaskanaal is noodzakelijk om een goed werkende pelletkachel te hebben!

Optimaal gebruik

Daarnaast voorkomt een goede aansluiting condensvorming. Dat verlengt de levensduur van de pelletkachel en garandeert een goede werking van de pelletkachel. Bij Pelletkachelspecialist kun je dus rekenen op een perfecte vakkundige aansluiting en een optimale luchtaanvoer.

Stuur ons een bericht

×
?

Klantenservice:

tel. 0475 - 79 98 01

ma t/m vr 8u - 17u