bezorging

Een pelletkachel zet je niet zomaar even in de achterbak van de auto. Pelletkachels zijn zwaar en nemen veel ruimte in beslag. Daarom regelen wij graag voor jou de bezorging aan huis.

Eigen bezorgservice

Pelletkachelspecialist vindt het belangrijk dat je jouw bestelling snel geleverd krijgt. Onze eigen bezorgservice bezorgt binnen 48 uur de pelletkachel bij jou thuis, mits het bestelde product op voorraad is in ons magazijn. Wij bezorgen in heel Nederland. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

contact

Installatie

Kies je voor een installatie door de pelletkachelspecialist? Dan is van bezorging geen sprake. Als de installateur de pelletkachelkachel komt installeren, neemt hij de pelletkachel en alle toebehoren voor de installatie zelf mee.

Wil je toch de pelletkachel door ons laten installeren nadat de pelletakachel al is bezorgd? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben focus op een ultieme service. Je kunt altijd een beroep doen op onze dienstverlening. Neem even contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Bij twijfel komen we liever eerst even langs om de situatie te bekijken.

Vergeet ook niet dat in sommige gevallen de installatie door een erkend installateur vereist is. Bijvoorbeeld voor jouw verzekering. Ook de garantie komt vaak te vervallen als de pelletkachel niet aantoonbaar door een erkend installateur is geïnstalleerd.

Stuur ons een bericht

×
?

Klantenservice:

tel. 0475 - 79 98 01

ma t/m vr 8u - 17u